Selecteer een pagina

Intensieve burn-out begeleiding

Oververmoeid

Ben je oververmoeid, slaap je slecht, heb je een gevoel van totale uitputting, veel hoofdpijn of fysieke klachten met betrekking tot nek, schouders, rug of darmen?

  

Depressief

Heb je last depressieve gevoelens, heb je nergens zin in, een opgejaagd gevoel of gevoelens van schaamte, schuld, wantrouwen, alleen zijn?

 

Overspannen

Ben je langdurig gestresst, ben je vergeetachtig, heb je faalangst, maak je onnodige fouten of ben je onverschillig en herken jij jezelf daar niet in?

 

Burn-out begeleiding

Dagelijks, tijdens de burn-out begeleiding kom ik deze klachten tegen. Deze symptomen op zich hoeven niet te betekenen dat je een burn-out hebt. Ieder kent in zijn leven periodes waarin deze klachten zich openbaren. Het wordt pas een aandachtspunt als dit een lange periode aanhoudt en er een combinatie is met andere symptomen die gerelateerd zijn aan het hebben van een burn-out.

Vroegtijdig signaleren dat je onderweg bent om een burn-out te krijgen maakt dat je nog goed in staat bent om de burn-out te voorkomen. Door middel van intensieve burn-out begeleiding  kun je maatregelen nemen om te leren omgaan én voorkomen van de fysieke, emotionele en mentale problemen die ontstaan bij een burn-out. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de oorzaak aan te pakken. Hoe heeft het zover heeft kunnen komen? Met symptoombestrijding alleen, is de kans op herhaling zo goed als zeker.
 

Als je doet zoals je deed, blijft het steeds hetzelfde gaan

Voorkomen Burn-out

10  bijeenkomsten waarin we onderzoeken hoe en welke keuzes je maakt. Wat leidt jou? Wie wil je zijn? Volledig gericht op het voorkomen van burn-out in jouw leven

€ 995

Burn-out

15 bijeenkomsten waarin we onderzoeken hoe jij in deze burn-out gekomen bent en wat jij nu nodig hebt. Ik begeleid en bewaak jouw proces zodat jij je helemaal kunt focussen op jezelf

€ 1495

Na Burn-out

5 bijeenkomsten na je burn-out voor een regelmatige check-up. Net zoals bijvoorbeeld de motor van een auto die volledig vastgelopen is onderhoud nodig heeft, heb jij dat ook

€ 495

Inhoud pakketten

N
Gratis intake gesprek
N
Contactmogelijkheden via email tussen de sessies door
N
Persoonlijk plan voor het behalen van jouw doel
N
Oefenopdrachten voor thuis en/of op t werk

Aanbevelingen

De problemen waar ik op mijn werk tegenaan liep, bleken veel met mijn persoonlijkheid te maken te hebben. Die hoefde gelukkig niet erg te veranderen. Wel de manier waarop ik daar mee om heb leren gaan. Op mijn werk heb ik alles gelukkig weer onder controle en privé ben ik een stuk relaxter geworden.

David

Inkoop manager

Naast een teambuilding traject is Astrid mijn medewerkers individueel gaan coachen. Dat had direct effect in het team en op onze resultaten. Ik had onderschat hoe belangrijk deze individuele aandacht nodig was voor de ontwikkeling van mijn team. Daarnaast werkt het een stuk gezelliger nu!
Pieter

DGA Uitzendorganisatie