Selecteer een pagina
Goede voornemens

Goede voornemens

Eindejaar borrels Op elk kerstdiner of eindejaarborrel kwamen ze wel voorbij, de nieuwe voornemens. Ik ben altijd een beetje op mijn hoede als men mij vraagt naar mijn verbeterplannen voor het nieuwe jaar. Ik kom uit een nest waarbij de regel was, afspraak is afspraak...

Lees meer
Obstakels

Obstakels

Nieuwe plannen Op dit moment zit ik volop in de uitvoering van een nieuw plan. En zoals dat met veel nieuwe dingen gaat, had ik iets voor me gezien en daar allerlei ideeën over hoe ik dat voor elkaar zou kunnen krijgen. Maar nu ik bezig ben lijkt het niet vanzelf te...

Lees meer
Perfectie

Perfectie

Drukke moeders “Heb jij dat dan ook?”, vroeg vorige week iemand mij. Het betrof een moeder van 3 tienerzonen. We waren in een onverwacht gesprekje beland tijdens een pauze op een ouderavond. “Hoe is het?”, vroeg ik haar. Voor we het wisten waren we ons een beetje aan...

Lees meer

Astrid Walther

Over mij

Ik zou zeggen dat ik een dromer ben alhoewel mijn omgeving mij meer een doener noemt. Beiden zijn waar. Ik hou er van te kijken naar hoe mijn dromen en gedachten mijn gedrag en gevoelens bespelen en zo ook weer andersom. Dat doorlopende proces van uitwisseling en beïnvloeding, in en om ons heen vind ik boeiend en soms fijn om even bij stil te staan.

Meest recente berichten